Hollywood23. december 2013

Britney Spears taler ud i ny dokumentar

Popprinsen fortæller om den hårdeste tid i hendes liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/1567097da9a845b49027ac3ad29d1027.jpg
 Foto: All OverPopprinsessen Britney Spears har de senere år været ramt af den ene skandale efter den anden.

Men nu afslører sangerinden i en ny dokumentar, at hun i den hårde periode følte sig fremmedgjort overfor sine fans. En periode hun selv betegner som den hårdeste i sit liv.

Det skriver femalefirst.com.

Den 32-årige sangerinde opførte sig meget kontroversielt i perioden, blandt andet da hun barberede alt sit hår af og mellem 2007-2008 fik tildelt en værge.

I den ærlige dokumentar "I Am Britney Jean" beskriver Britney Spears perioden som forfærdelig og husker, at hun følte sig omringet af paparazzifotografer, som fulgte hvert et skridt hun tog. Det var en af grundene til, at hun ikke havde lyst til at forlade sit hus i næsten to år.

- Men som tiden gik gav de op og smuttede væk, da jeg ikke kom ud af huset i to år, siger Britney Spears og fortsætter:

- Den tid var en stor prøvelse for mig og en smule forvirrende. Personligt er jeg en ret genert person, og jeg er ikke specialt egnet til denne branche, fordi jeg er så genert. Jeg har lidt svært ved det.

Popprinsessen er ved at være tilbage i topform og tager et nyt skridt i sin karriere, når hun de næste to år skal optræde på Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas med det selvbetitlede show "Britney: Piece of Me".

Sponsoreret indhold