Hollywood7. december 2007

BRITNEY SPEARS: TÅGEDE RUNDT

Det blev det rene cirkus, da pop-pigen ikke ville fotograferes og oven i købet forlangte en fødselsdagskage til den store danske Hollywood-fest forleden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/britneybirthday1-jpg.jpg

Britney Spears er så stor en stjerne, at alle hendes ønsker bliver opfyldt. Da hun sidste weekend deltog i den højt profilerede danske The Scandinavian Mansion of Style-houesewarming i Los Angeles, fyldte hun 26 år, da klokken slog tolv.
Derfor var arrangørerne af festen tvunget til at finde en flot fødselsdagskage, der kunne stille den forkælede popprinsesse tilfreds. Selv om hun havde lovet at komme, så vidste ingen med sikkerhed, om hun ville overholde sit løfte. Det afhang altsammen af, hvordan humøret var lige på det tidspunkt. Alle var selvfølgelig glade for at se Britney Spears dukke op, men arrangørerne forklarede til SE og HØR, at det havde skabt lidt af et problem, da en kage så var påkrævet.

Den celbre gæst startede et sandt hysteri blandt pressen, da hun kom til åbningsfesten. Det virkede til gengæld som om, at hun ikke selv anede, hvad der foregik omkring hende. Hun ville ikke svare på noget som helst, og da SE og HØR ønskede hende tillykke, gik hun lige forbi. Hun valgte selv at gå ned af den røde løber, men ville nødigt have taget sit billede, og hun lignede mest af alt en, der var påvirket af meget mere end alkohol.
Da hun endelig kom ind til festen, gemte hun sig det meste af tiden bag store bodyguards, der ikke lod nogen komme fødselaren nær. På et tidspunkt gik Britney Spears udenfor igen, hvor pressen sloges om at få det bedste billede. Her troede allesammen, hun ville hjem, men hun var bare kommet ud for at hente en veninde. Den røde løber var lige ved at blive splittet ad, da Britney prøvede at gemme sig for de mange fotografer. Hvorfor veninden ikke kunne gå ind alene og skåne alle for panikken, ville den minimalt påklædte Britney heller ikke svare på.
Da Britney Spears skulle videre ud i nattelivet og fejre sig selv, blev hun fulgt til den ventende bil af sin veninde Paris Hilton, hvilket fik pressen til at gå helt amok.
Tilbage til fødselsdagskagen. Den måtte arrangørerne selv sætte til livs. Britney rørte den ikke.

Sponsoreret indhold