Hollywood11. februar 2008

BRITNEY SPEARS: SUPER SEXET

Hendes nedtur har stået på længe, men mandebladet Playboys læsere har ikke glemt popstjernens frække fortid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/britney-sexet-stort-jpg.jpg

Det er ikke ligefrem sex, Britney Spears har oset af de sidste mange måneder, hvor mange har fulgt den engang så labre popsangers nedtur. En nedtur, som til tider har virket uendelig og som uge efter uge har fostret den ene mere sølle historie om popstjernen efter den anden.

Men der er nogle, som husker, at skandaledronningen engang var ophavskvinde til stribevis af sexede forsidefotos.
Mandebladet Playboys læsere har netop kåret popstjernen som en af de 25 mest sexede kvindelige stjerner, og hun kan glæde sig over at være i babe-selskab med navne som Beyoncé Knowles, Carmen Electra, Pamela Anderson og Angelina Jolie.

Godt nyt
Det har været småt med gode nyheder om Britney på det seneste. Det er under en måned siden, at sangerinden blev indlagt på en psykiatrisk afdeling. Få dage senere blev hun umyndiggjort og fik sin far som værge.
Men nu afslører en frisør, at han har besøgt frøken Spears i hendes hjem i Los Angeles, og efter sigende opførte hun sig usædvanlig pænt.

- Britney ville have hjælp med sine extensions og ville gerne tale om en ny farve til sit hår. Jeg har aldrig arbejdet med hende før, men hun spurgte pænt, om jeg ville hjælpe, siger stjernefrisøren Kim Vo.

Besøget fandt sted torsdag den 7. februar - dagen efter, at Britney var blevet udskrevet fra hospitalet.

- Det var et fredfyldt og klassisk hjem uden meget rock 'n' roll over sig. Hun gav mig et knus, da jeg var færdig og var tilfreds med sit nye look.

Noget kunne altså tyde på, at Britney Spears har nået bunden og forhåbentligt er på vej op til overfladen igen.

Sponsoreret indhold