Britney Spears: Sex-chikane

Britney optræder nærmest nøgen i alverdens blade, men når hun gør det hjemme er det sex-chikane, mener hendes tidligere bodyguard

Britney optræder nærmest nøgen i alverdens blade, men når hun gør det hjemme er det sex-chikane, mener hendes tidligere bodyguard

Foto: All Over

Lige præcis hvilken slags mand Fernando Flores er, synes det være lidt svært at finde ud af.

Mens resten af verden går rundt og savler over Britney Spears og ikke mindst hendes krop, så piver han, og påstår, at hun i flere omgange har sex-chikaneret ham ved vise sig nøgen for ham. Imod hans vilje.

Og ikke nok med det, han siger også, at han har følelsesmæssige problemer, fordi han flere gange har overværet, hvordan hun havde sex med sin kæreste, mens drengene - Sean Preston, 4 år, og Jayden James, 3 - så på.


Frk. Spears er kendt for at gå til bal uden trusser og blotte sit underliv, så nu hedder det at lave "en Britney"

Læs også: Bundløs igen

De stærkt traumatiske oplevelser har nu fået Fernando Flores til at gå rettens vej for at få erstatning for de uhyrlige oplevelser, skriver radaronline.com.

I retsdomenterne står der også om, hvordan Britney på det nærmeste skulle have blottet sit underliv for den stakkels Flores.

Læs også: Bare babser forbudt


I "Womanizer"-videoen viste Britney også det hele frem

- Under en aftenvagt oplevede han, at Spears kom ned svømmepølen iført en hvid, gennemsigtig kjole og ikke andet. Hun krævede, at han (Flores) hentede en pakke cigaretter til hende. I det han rakte hende cigaretterne, vendte Spears sig, tabte sin lighter og bøjede sig ned for at samle den op, så hele hendes bare underliv var blottet. Episoden chokrede Flores og gav ham kvalme, står der blandt andet.

Flores påstår endvidere, at han flere gange har oplevet Britney mishandle sine børn.

Flores har flere gange omtalt forskellige episoder, og påstandene har chokeret Britneys venner og familiemedlemmer, der samstemmende hævder at de er falske.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close