Hollywood27. december 2007

BRITNEY SPEARS: RÆDSELSÅR

Popprinsessen har gennemlevet et år i helvede – og der er ingen tegn på, at der er en bedring på vej
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/britneyraedsel1-jpg.jpg

Britney Spears viste i 2007 hele verden, at hun er komplet grænseløs.

Raserianfald mod pressen, barberingen af håret, retssagerne i Los Angeles, de mistede børn og den svingende vægt. Affærer, branderter og meget mere. Den 26-årige popprinsesse burde have en pris for den mest uhæmmede opførsel, verden har set indtil nu.
I slutningen af januar kaldte eksmanden Kevin Federline hende for "uansvarlig" og bad hende stramme op for børnenes skyld. Britney kvitterede få dage senere - i midten af februar - med at barbere sig skaldet i en billig frisørsalon i den mere hærgede del af Hollywood.

Så kom det, man nok må betegne som Britneys totale sammenbrud.

Den 24. februar hang den engang smukke, slanke blondine igen på alverdens spisesedler.

Men pigen med det smukke smil og de kønne øjne var pludselig et skaldet, rødøjet, frådende monster, som forsøgte at tæve en fotograf med en paraply uden for eksmandens hus i Tarzana i det nordlige Los Angeles.

Hun skreg som en desperat, at hun ville have sine børn tilbage, inden mor Lynne fik hende sendt tilbage på afvænningsklinikken. Der blev hun ikke længe.

Sommeren bød på flere skandaler - blandt andet hendes totalt talentløse optræden til MTV Video Music Awards i Las Vegas. Her tågede hun rundt på scenen og lignende en, der var pumpet op på valium.

I september begyndte sagen om forældremyndigheden over børnene Sean Preston og Jayden James at rulle for åbent tæppe. Der var masser af snavs, og det endte med, at Kevin Federline fik den fulde forældremyndighed.

Efter at Britney fik styr på sit ikke-godkendte kørekort og betalte en bøde for flugtbilisme, forbarmede dommer Scott Gorden sig over hende - og gav hende visitationsret over børnene. Reglen er nu, at Britney ikke må drikke eller tage stoffer(!) 12 timer før og efter, hun har børnene.

De seneste rygter lyder på, at hun venter barn igen, men det er endnu ikke bekræftet. Men de to nuværende børn fik dog lov til at holde jul hjemme hos Britney i Beverly Hills.

Læs mere og se flere billeder i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold