Hollywood22. december 2009

Britney Spears: Nærstuderer alt

Poppigen er træt af smæderiet og tager til genmæle på sin hjemmesiden og udpeger de ”værste” 75 historier, der er skrevet om hende i år
Britney nærlæser alt, der bliver skrevet om hende - og lister det, der er løgn
Britney nærlæser alt, der bliver skrevet om hende - og lister det, der er løgn
 Foto: All Over

Det er løgn det hele. Næsten og måske.

Men Britney Spears er godt og grundigt træt af at læse om sig selv. Specielt når hun ikke kan se, at de historier, der kommer frem om hende, ikke har noget med virkeligheden at gøre.

I år har hun og hendes assistenter set 13.000 artikler om hende over hele verden. Hun har plukket 75 ud, som hun synes, er de værste.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/musik-09/december/britney-naerlaeser2-jpg.jpg


Hvis der er noget Britney bruger tid på på stranden, så er det at nærlæse historierne om sig sel (Foto: All Over)

Nogle af dem stikker frygteligt ud. Som for eksempel historien om at Britneys familie engang var så fattige, at de blev nødt til at spise egern, og at afsløringen har fået hendes fans til at købe egernkød i kilovis for at få en smagsprøve af, hvordan sangerindens opvækst var.

En anden handler om Britneys afhængighed af havearbejde, en tredje handler om hendes hemmelige drøm om at åbne en butik i Venedig, hvor man kan købe perler, og så er der et hav af historier om potentielle kærester, sammenbrud, forholdet til faderen, kollaborationer og pensionsplaner.

Se Britneys egen liste her.

Sponsoreret indhold