Hollywood 12. september 2008

Britney Spears: Hemmelig elskovs-weekend i Las Vegas

Sangeren er igen sammen med paparazzi-fotografen Adnan Ghalib. Er hun ved at gøre klar til endnu en katastrofe-landing?
De var på weekend sammen i Vegas
De var på weekend sammen i Vegas
Foto: All Over

Netop som det så ud, som om den plagede popstjerne var ved af få sit liv tilbage på skinner, gør en person fra hendes mørke fortid sin entré.

Ifølge Star fløj Britney og hendes tidligere fotograf-kæreste til Las Vegas, for at tilbringe en henslængt weekend med roomservice, afslapning ved poolen og en shopping-tur hos blandt andre Louis Vuitton.

- Hun ønskede sig bare en romantisk weekend med en mand hun stadig elsker, siger en kilde.

Og det må man sige, hun fik.
Så snart parret ankom til deres suite på Hotel Mirage, bestilte de en buffet op på værelset bestående af steaks, hummere, kammuslinger, pasta, kylling, ost og rigeligt med desserter.

- Vi ligger i sengen og om lidt skal vi have et bad sammen, hviskede Britney ømt til en af sine venner, som ringede for at høre, hvordan det gik.

Tidligere på dagen havde en gæst se parret gå hånd i hånd ned ad hotelgangen.

- De var meget tætte og de virkede ligeglade med, at der var nogen, der så dem sammen.

Turtelduerne fuldendte opholdet med en par-massage på værelset.

- Det er den bedste sviptur jeg nogensinde har været på, jeg kan næsten ikke tro på, hvor lykkelig jeg er, sagde Spears hengivent til en ven.

Sangerindens far, Jamie, har vogtet over datteren siden februar, og kontrolleret hvem hun havde kontakt med.
Overraskende nok er den afgansk-fødte Adnan blevet godkendt, efter at have stået på nej-nej-listen siden marts, hvor parret gik fra hinanden.

Da popstjernen besøgte Vegas i 2004 sammen med sin daværende kæreste Jason Alexander, endte det med bryllup… Så langt gik hun dog ikke denne gang, men det er måske bare et spørgsmål om tid.

- Britney er med garanti forelsket i Adnan. Han har en kraftig påvirkning på hendes hjerte og hun virker parat til at tage det store skridt, slutter en nær kilde.

Sponsoreret indhold