Hollywood27. december 2009

Britney Spears: Bryllup nærmer sig

Skal popsilden giftes? Hendes kæreste er i hvert fald blevet godkendt – af Britneys eksmand!
Måske ringer kirkeklokkerne snart får de to turtelduer Britney og Jason?
Måske ringer kirkeklokkerne snart får de to turtelduer Britney og Jason?
 Foto: All Over

Forholdet mellem smækre Britney Spears og hendes agentkæreste Jason Trawick har efterhånden taget en del forskellige drejninger. Tidligere har 28-årige Spears friet til sin kæreste hele to gange, hvor han har afvist hende, men nu ser det ud til, at vejen for et bryllup er banet.

For 37-årige Trawick havde for nylig et møde med smækre Spears' eksmand, 31-årige Kevin Federline, simpelthen for at bede om hans tilladelse til Britneys hånd.

- Jason har ikke bare fortalt Kevin, hvad han føler for Britney, men han har også sagt, at han er helt fortabt i deres to sønner. Jason gjorde det klart, at Kevin altid vil være børnenes far, men han spurgte, om det var i orden, hvis han blev en reservefar for dem, fortæller en kilde i amerikanske medier.

Mødet skulle efter sigende være gået godt - i hvert fald blev det afsluttet med et venskabeligt knus de to herrer imellem.

- Kevin kunne ikke være mere lykkelig. Han stoler på Jason, og de aftalte, at de skulle holde en nær kontakt. Britney er overlykkelig for, at hun er et skridt nærmere et ægteskab med Jason, slutter kilden af.

Sponsoreret indhold