Hollywood8. maj 2008

BRITNEY SPEARS: BIKINIKLAR

Popstjernen ser bedre og bedre ud. Hun har tabt sig ti kilo og viser de nye former frem på stranden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/britney-bikini-stort-jpg.jpg

Endelig. Efter nogle yderst turbulente år ser det ud til, at Britney Spears er på vej tilbage. På blot én måned har den skandaleramte stjerne smidt over ti kilo og har dermed fået vægten ned på 60 kilo. Og hun vil tabe sig endnu mere, afslører en af hendes venner.

Det har absolut ikke været nemt for popsangeren at smide de overflødige kilo. Efter mange år med fedtet fastfood fra McDonald's, Taco Bell og andre amerikanske kæderestauranter har hun nu taget sig sammen og skiftet livsstil.

Men kostændringen har ikke gjort det alene. Britney har også indført meget strikse træningsrutiner. Dagligt danser hun i et dansestudie og træner i et fitnesscenter.
- Jeg har fået mit liv tilbage med træning. For et par måneder siden havde jeg hadet min krop i bikini, men nu elsker jeg den igen, har Britney sagt til sin fitnessinstruktør.

Tirsdag viste Britney sig i retten i Los Angeles igen. Og her var dommeren så tilfreds med hendes nye kontrollerede liv, at han gav hende endnu mere del i forældremyndigheden. Hvis hun fortsætter den sunde livsstil, kan hun få 50/50-forældremyndighed over børnene så tidligt som august.

Det ventes, at Briney får børnene på mors dag i weekenden.

Se alle de dejlige billeder i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold