Hollywood15. januar 2008

BRIGITTE NIELSEN: MISBRUG PÅ TV

Den danske, langbenede skuespillerinde medvirker i den amerikanske realityserie om stjerner på afvænning
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/rehab-gitte-jpg.jpg

En række Hollywood-stjerner kender alt til begrebet "rehab". Både Amy Winehouse, Britney Spears og Pete Doherty har alle været en tur forbi afvænningsklinikker i årets løb - de fleste uden held.

Nu udstiller en række knap så store stjerner sig selv og deres misbrug i et nyt realityshow "Celebrity Rehab", idet de har sagt ja til at lade et kamera følge dem, mens de gennemfører et 21-dages-afvænningsprogram. En af dem er danske Brigitte Nielsen, som skal droppe sit alkoholmisbrug. Hun sagde ja til afvænningsforløbet, efter at hendes børn havde sagt til hende, at de ikke kunne holde ud at være sammen med hende, når hun var fuld. Men hun måtte alligevel drikke en halv flaske vodka for at tage mod til sig og ringe til rehab-klinikken.

I realityserien følger man stjernernes kamp for at komme ud af deres afhængighed. Man ser dem fylde lungerne med crackrøg, sniffe kokain i stor stil, og ikke mindst følger man deres nedtur, der indebærer tudeture, at de brækker sig for åben skærm, og at de kæmper mod deres indre dæmoner og den kolde tyrker.

Programmet er blevet kritiseret for, at være et freakshow, men faktisk er der flere af de misbrugende stjerner, som har fået gavn af showet til at komme ud af deres afhængighed,
Indspilningerne til programmet sluttede i august, og ifølge Brigitte Nielsen, har hun nu været alkoholfri i et halvt år.

- Hjerteløse mennesker vil nok synes, at programmet er underholdende. Men faktisk er det mere ment som undervisning end underholdning, og det skal man huske, når man ser det, siger den nu ædru dansker.

Brigitte Nielsen har tidligere deltaget i det danske realityshow "Big Brother" for kendte sammen med blandt andre Morten Messerschmidt og Moses Hansen.

Se og læs mere om programmet her.

Sponsoreret indhold