Hollywood11. oktober 2016

Breaking Bad-stjerne slikker stadig sår fra barndommen

Bryan Cranston, der er bedst kendt fra tv-serien "Breaking Bad", voksede op med en alkoholisk mor.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryan.jpg
 (Foto: All Over Press)

Tiden læger alle sår. Men for den 60-årige skuespiller Bryan Cranston, der fik sit gennembrud som gymnasielæreren Walter White i hitserien "Breaking Bad", er der stadig smerte forbundet med minder fra barndommen.

Bryan Cranstons mor var alkoholiseret, og faren havde forladt familien. Og det gør stadig ondt på skuespilleren, fortæller Cranston i et stort interview med The Sunday Times.

- Der er stadig en masse smerte, jeg slås med, fortæller skuespilleren.

Begge hans forældre levede gennem hans barndom, men ingen af dem tog sig af ham. Derfor endte Cranston med at bo hos sine bedsteforældre.

- Jeg tror, at smerten er værre nu, end den ville have været, hvis de (forældrene, red.) var døde i et biluheld. Så ville de have været helt væk. Men de var der jo stadig fysisk, siger han.

Den Emmy-vindende skuespiller var 11 år, da hans far forlod familien, og hans mor tyede til alkohol for at dulme smerten.

Ifølge skuespilleren var hans mor blot en skygge af sig selv efter farens afsked med familien.

- Det var det, der var så forfærdeligt. Gennem 10 år havde mine forældre været fantastiske, men så pludselig en dag forsvandt det hele, siger han til The Sunday Times.

Bryan Cranston fortæller, at han har tilgivet begge sine forældre, selv om barndommens traumer stadig gør ondt.

Sponsoreret indhold