BRANGELINA: I KÆMPE SKÆNDERI

Brad Pitts planer om at gifte sig med sin gravide kæreste Angelina Jolie, er sat på standby, fordi parret kom op at skændes om, hvor og hvordan bryllupsfesten skulle løbe af stabelen.

Brad ønsker sig et stort bryllup i New Orleans, byen, som han har gjort til sin mærkesag at hjælpe på benene, efter at den voldsomme orkan, Katrina, raserede området i 2005.
Angelina vil have en lille og intim ceremoni i Frankrig.

Kilder fortæller, at Angelinas raseri for alvor kogte over, da Brad fortalte hende, at han havde bedt sin mor, Jane Pitt, om at hjælpe med at arrangere brylluppet.
- Det endte med, at de gik ind i hver sit soveværelse og smækkede med døren. Angelina var så frustreret, at hun ikke kunne lade være med at græde, har en af parrets nære venner fortalt.

Grunden til, at Angelina ikke vil have, at Jane Pitt har en finger med i bryllupsplanlægningen, er, at Jane stadig har et nært forhold til sin tidligere svigerdatter Jennifer Aniston. Svigermoderen har ligefrem foreslået, at Jennifer skulle med på gæstelisten, og selv om Brad har forsikret Angelina om, at hun ikke dukker op til brylluppet, bliver Angelina alligevel rasende, hver gang Jennifers navn bliver nævnt.
- Hun er meget jaloux, fortæller en kilde.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close