”Brandon” i ny bog: Brad Pitt sov i min seng

Brandon Walsh - eller Jason Priestly, som han hedder i virkeligheden, har udgivet en bog om sit liv

Brandon Walsh - eller Jason Priestly, som han hedder i virkeligheden, har udgivet en bog om sit liv

Foto: AOP
Var du én af dem, der ikke kunne få nok af 90'er hit-serie Beverly Hills? Og sukkede du højlydt, når svigermors drøm - duksedrengen Brandon - tonede frem på skærmen i bedste eftermiddagssendetid? Ja… så er det måske nu, at du skal et smut forbi din lokale boghandler.

For Brandon - eller Jason Priestley, som hjerteknuseren hedder i virkeligheden - har netop udgivet sin biografi 'Jason Priestly: A memoir'. Og i bogen fortæller skuespilleren om sit liv både før, under og efter succes-tiden som Brandon - og afslører blandt andet, at han havde et noget bizart venskab med selveste Brad Pitt.

LÆS OGSÅ: Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag

Det fortæller Jason Priestly i et interview med Huffington Post.

Brad Pitt og Jason Priestly lærte hinanden at kende længe før, at Brad Pitt var blevet kendt, men der udviklede sig hurtigt et nært venskab mellem to de.
Jason Priestly blev i 2005 gift med Naomi Lowde-Priestly, og sammen har de to børn (Foto: AOP)


Den kommende superstjerne, hr. Pitt, lå og slangede sig i Jason Priestlys seng første gang, de mødte hinanden. Brad Pitt var gode venner med Jason Priestlys roomie - og havde fået lov til at overnatte i Jason Priestlys seng.

Og herefter tilbragte de to masser af tid sammen:

- Vi var ludfattige og levede af nudler, billig øl og Marlboro Light-cigaretter, siger Jason Priestley og fortsætter:

- Vi plejede at have en konkurrence, som gik ud på, hvem af os der kunne gå længst tid uden at gå i bad. Brad vandt altid.
Brandon og de andre 90210-teenagere blev et symbol på dét at være ung i 1990'erne (Foto: AOP)


Undgik med nød og næppe døden
Jason Priestly har gennem det meste af sit liv været en stor fan af hurtige biler, men har også flere gange været tæt på at miste livet netop som følge af for høj fart. I bogen fortæller han således også om den alvorlige bilulykke, der nærved kostede ham livet i 2000.

LÆS OGSÅ: Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag

Under et racerløb smadrede Jason Priestley ind i en væg med over 250 km/t og fik alvorlige skader på blandt andet ryggen og i ansigtet. Han tilbragte efterfølgende ugevis på hospitalet, men kom sig mirakuløst uden mén.

Ikke overraskende kommer bogen også ind på tiden i Beverly Hills 90210 - og her afslører Jason Priestly flere hemmeligheder fra 90'ernes største hitserie.

Han afslører blandt andet, at Shannon Doherty (der spillede Brenda i serien, red.) var en diva, der sjældent gjorde, hvad hun blev bedt om.

Det endte da også med, at skuespillerinden blev fyret af seriens producer Aaron Spelling. Dog tilføjer Jason Priestley, at han også selv havde flere samarbejdsproblemer med Aaron Spelling.

Du kan købe bogen her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close