Bradley Cooper fornærmet i Frankrig

Foto: All Over

Say what?!

Amerikanerne undrer sig i disse dage over den Oscar-nominerede Bradley Cooper. Forleden kom det nemlig frem, at han har lagt sag an mod et fransk ugeblad. 

I USA er det ingen hemmelighed, at han er kærester med supermodellen Irina Shayk, men Cooper vil tilsyneladende ikke have, at det kommer frem i Frankrig. Således stævnede stjerneadvokaten Vincent Toledano ugebladet Oops for Cooper. Toledano hævder, at Cooper, 40, aldrig har talt offentligt om forholdet, og derfor vil de have ugebladet straffet for at bringe billederne.

Det helt skøre er bare, at billederne allerede havde været vist i Coopers hjemland, USA, og mange andre europæiske lande. Hvorfor det så lige præcist er omtalen i Frankrig, der irritererer Cooper, må guderne vide.

Amerikanske medier måtte i går pædagogisk forklare, hvorfor det overhovedet er muligt at anlægge sådanne sager i Europa. I USA er der slet ikke praktis for, at kendte stævner ugeblade med begrundelsen "privatlivets fred". Her skal der ske langt større krænkelser, før de kendte har chance i retten.

Sagsanlægget bliver endnu mere speget, hvis man går ind på Coopers Wikipedia-side. Der står der nemlig præcist, at han danner par med den russiske model Irina Shayk.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close