Hollywood29. juli 2008

Brad Pitt: Ser rødt

Skuespilleren har erklæret krig mod paparazzi-fotografer ovenpå et blodigt optrin mellem hans bodyguards og to uønskede gæster med kameraer
Brad Pitt og Angelina Jolie gør alt for at beskytte deres nyfødte tvilinger mod uønskede kameralinser
Brad Pitt og Angelina Jolie gør alt for at beskytte deres nyfødte tvilinger mod uønskede kameralinser
 Foto: All Over

Den 44-årige skuespiller har fået nok af uønskede paparazzi-fotografer, der konstant bevæger sig ind på hans private ejendom, på det lejede slot i Sydfrankrig, i jagten på de første billeder af de få uger gamle tvillinger.

Dråben, som angiveligt fik det berømte bæger til at flyde over, var da den nybagte fars sikkerhedsvagter fandt to camouflage-klædte fotografer, som havde slået hemmeligt lejer i et buskads på ejendommen.

Da sikkerhedsvagterne ville fjerne de to fotografer fra området, udviklede det sig til det rene blodbad. Det bekræfter begge parter - selv om de langt fra er enige om noget andet.

Pitt erklærer krig

Efter optrinnet, som foregik for en uge siden, kom Brad Pitt ud og gik amok ifølge den ene freelancefotograf, Luc Goursolas.

- Det, du laver er dumt. Jeg har fået nok af, at min private grund bliver overtrådt. Hvis du vil have krig - så får du det,
sagde den ophidsede skuespiller ifølge Luc Goursolas, til New York Daily News.

Fotograferne nægter dog, at de gik ind på den private grund med vilje, og insisterer på, at de bare var ude at køre på motorcykel i den offentlige skov. Det stemmer dog ikke overens med, hvad stjerne-parrets sikkerhedschef har fortalt.

Blodet flød

- Vi fangede de to og prøvede at eskortere dem ud af den private ejendom, men de gik fuldstændig amok. De slog og sparkede og bed faktisk også en af vagterne, så han blødte og brækkede en andens finger, imens han skreg, at han havde Hepatitis C, fortæller sikkerhedschef Tony Webb .

Fotografen Loc Goursolas indrømmer, at han brækkede fingeren på en vagt og bed en anden indtil han begyndte at bløde, men han insisterer på, at han gjorde det i selvforsvar. Han beretter, at sikkerhedsfolkene slog og sparkede ham og slog ham med en walkie-talkie i hovedet, så han endte med at blive syet med tre sting.

- Blodet flød. Jeg kastede mig mod dem og puttede blod udover dem og sagde, at jeg havde HIV for, at de skulle stoppe med at slå mig, siger fotografen.

Billeder er formue værd

Nu har begge parter meldt hinanden til politiet.

Imens har Brad Pitt og Angelina Jolie sikret sig, at de forsat selv kan tjene en formue for de første billeder af deres tvillingebørn Knox Leon og Vivienne Marcheline.

Parret ligger i øjeblikket i forhandlinger om billederne og buddet siges at være oppe på 11 millioner dollars - godt 50 millioner kroner.

Sponsoreret indhold