Hollywood19. november 2007

BRAD PITT: MED KONEN I SEXBUTIK

Angelina Jolie og gemalen forsynede sig med masser af legetøj i en fræk butik, da de forleden var i London
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/bradsexshopstort-jpg.jpg

Ægteskabet mellem det celebre Hollywood-par lever åbenbart i bedste velgående. Der har ellers været genstridige rygter om knas i forholdet på det seneste, men forleden plaffede parret alle rygter i jorden, da de sammen besøgte en fræk butik i England.

Det skete i sidste uge, da parret var i London for at promovere Angelinas nye film "Beowulf". Fra deres hotel ringede de efter en bil, der kunne køre dem hen til den berømte sexbutik Coco De Mer.

- Brad og Angelina bestilte en bil til at køre dem direkte til sexbutikken. Det var ikke sådan, at de bare gik rundt og tilfældigt gik ind for at kigge - de spurgte specifikt om den, fortæller en kilde tæt på parret til den engelske avis Daily Mail.

Parret brugte en hel time i butikken, og da de kom ud, havde de en hel pose fyldt med frække forlystelser. Hvad posen præcist gemte på, melder historien ikke noget om.

Parret lavede nemlig ikke Madonna-tricket - altså at flashe den pink påspændingsdildo i en gennemsigtig pose, som sangeren præsterede for et par måneder siden.

/Musik/Musik%20Arkiv/Madonnas%20dildo.aspx

Sponsoreret indhold