Hollywood24. januar 2010

Brad og Angelina: Separeret

Britiske medier hævder, at papirerne allerede er underskrevet - superparret går hver til sit
Svære psykiske problemer hos Angelina Jolie skulle være årsagen til bruddet
Svære psykiske problemer hos Angelina Jolie skulle være årsagen til bruddet
 Foto: All Over

Som seoghoer.dk skrev i går, befinder Brad Pitt og Angelina Jolie sig i øjeblikket i hver sin ende af Amerika. I dag var britiske medier fyldt med historier om, at et af de mest celebre par i verden går fra hinanden.

Separationspapirerne, der giver parret delt forældremyndighed over Shiloh, Knox, Vivienne, Maddox, Zahara og Pax skulle allerede være underskrevet i begyndelsen af januar. De økonomiske forhold er også ordnet, hvor den milliard kroner, som parret tilsammen er god for, skulle være blevet ligeligt fordelt.

Der gættes især på Angelina Jolies psykiske problemer som en af hovedårsagerne til bruddet. Den 34-årige skuespillerinde har efter sigende gennemgået en svær depression siden sin mors død for 3 år siden, og hun hævdes at have forsøgt at begå selvmord.

46-årige Brad Pitt skulle efter et skænderi på en restaurant i New York i begyndelsen af året have forsøgt, at få Jolie til at søge psykiatrisk hjælp. Det blev afslået, og siden har parret ikke set meget til hinanden.

Jolie og Pitt er ikke gift, idet de tidligere har udtalt, at det først ville ske, når homoseksuelle ægteskaber bliver gjort lovlige i USA. Nu ser det ud til, at det ikke kommer til at ske overhovedet, selv om der på forskellige amerikanske hjemmesider sås tvivl om nyheden, der endnu ikke er blevet kommenteret af hovedpersonerne selv. De kalder det for en privat sag og nægter at udtale sig.

Sponsoreret indhold