Hollywood6. november 2015

Stort interview med Bieber: Børnestjerner bliver fu**ed up!

Bieber giver stort interview til magasinet, Billboard.
https://imgix.seoghoer.dk/media/743b48a56f274e3fbcb9ec20e3575ba1.jpg
 (Foto: All Over)

LOS ANGELES/SE og HØR: Justin Bieber bliver har igennem et år gentaget ordet "undskyld". Igen og igen har han forsøgt at ændre sit bad-boy-rygte, som han fik i begyndelsen af 10erne, hvor han røg pot, drak sig ned, kørte ræs og kastede æg mod sine naboers hus.

Og noget tyder nu på, at den nye udgave af Bieber er en noget mere reflekteret ung mand. Nu giver han et stort interview i Billboard-magazine. Overskriften er "Justin Biebers genfødsel":

The rebirth of Justin Bieber. Read the cover story on billboard.com. #BieberOnBillboard | Photo: @zoeygrossman

A photo posted by Billboard (@billboard) on

Nov 5, 2015 at 6:13am PST

I magasinet fortæller han blandt andet om sin mening om at blive barnestjerne. Og overraskende nok er det ikke noget, han synes, er postiivt:

- Jeg ville ikke foreslå nogen at blive barnestjerne. Det er det hårdeste i hele verden. Jeg synes, at folk skal være sødere ved unge kendte. Se bare på Kylie (Jenner, red.). Se på hendes verden. Hun har levet på TV, siden hun var barn. Uanset hvor hun kigger hen, er der et kamera, og det påvirker den måde, hun tænker på, og hvordan hun opfatter andre mennesker, og hvorfor hun gør, som hun gør. Sitautionen påvirker hendes hjerne, specielt i denne branche og det er specielt for piger, der får det svært. Alting handler om, hvordan du ser ud. Se bare på hvor mange børnestjerner, der er blevet helt skøre. Det er fucked up livsstil, siger Bieber til Billboard.

Han fortæller også, at han gerne vil lære at være mindre egocentrisk:

- Jeg vil gerne væk fra den attitude. Nu vil jeg gerne fokusere på de mennesker, jeg har kendt før, jeg blev kendt, siger Bieber.

I interviewet indrømmer han også, at han ikke har hørt Selena Gomez' album, "fordi han godt ved, at meget af musikken handler om ham".

Billboard Magazines midt-november udgave er på gaden nu.

Sponsoreret indhold