Hollywood5. marts 2015

Bobbi Kristinas kæreste sender fødselsdagshilsen

Whitney Houston og Bobby Browns datter fyldte 22 i går
Af af
Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, sendte en fødselsdagshilsen til sin kæreste.
Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, sendte en fødselsdagshilsen til sin kæreste.
 Foto: All Over
Bobbi Kristina Brown, der er datter af Bobby Brown og afdøde Whitney Houston, fyldte 22 år i går, men hun ligger stadig i koma på hospitalet, efter hun blev fundet livløs i et badekar den 31. januar.

LÆS OGSÅ: Bobbi Kristina stadig i kritisk tilstand

Familien har holdt Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, væk fra hospitalet, men det betød ikke, at han ikke fik sendt en fødselsdagshilsen til kvinden i hans liv. Han lagde denne besked på twitter:Happy Birthday baby I wish I was there with you to hold you and be by your side

- Nick Gordon (@nickdgordon) March 4, 2015Der har været en fejde mellem Nick og Bobbi Kristinas familie, og han har kæmpet for at få lov at se Bobbi Kristina, men familien Browns advokater har afsløret, at Nick har sagt nej til muligheden for at se hende, fordi han ikke ville sige ja til de betingelser, som var blevet ridset op forud for besøget.

LÆS OGSÅ: Var Bobbi Kristinas ulykke mere end bare et uheld?

Inden Bobbi Kristinas fødselsdag havde han nærmest lagt en selvmordsbesked op på twitter, hvor han skrev: - Jeg har det så dårligt, at jeg har lyst til at gøre en ende på mig selv. Jeg ved, jeg skal være stærk.

LÆS OGSÅ: Whitneys datter i kunstigt koma

Bobbi Kristina er stadig i koma. Lægerne prøvede at tage hende ud af kunstigt koma, men hun fik voldsomme anfald, så hun er tilbage i koma.

Sponsoreret indhold