Bobbi Kristinas kæreste efterforskes for mordforsøg

Faster mener, at 25-årige Nick forsøgte at dræbe Bobbi Kristina

Faster mener, at 25-årige Nick forsøgte at dræbe Bobbi Kristina

Foto: AOPLørdag den 31. januar blev Bobbi Kristina Brown fundet livløs i sit eget badekar, og siden da har Whitney Houstons datter kæmpet for sit liv på hospitalet i Atlanta, Georgia.

Nu hævder Bobbi Kristina Browns faster, Leolah Brown, så, at kæresten Nick Gordon efterforskes for forsøg på mord.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Houstons datter fundet livløs: Hvad ved vi med sikkerhed?

Den vilde påstand fremlagde fasteren på Facebook, hvor hun skrev, at familien har 'stærke beviser' for, at Nick Gordon er skyldig i 22-årige Bobbi Kristinas drukneulykke. Hun kritiserede tilmed den kendte TV-læge dr. Phil for at have interviewet Bobbi Kristinas kæreste.

Ifølge fasteren var Nick Gordons interview med dr. Phil et rent spin, hvor kæresten fik alt for meget taletid ifølge fasteren.

Talkshowet endte for øvrigt med, at Nick Gordon blev indlagt på en afvænningsklinik.Bobbi Kristina sammen med kæresten Nick Gordon i 2012 (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: Lægerne: Det er tid til at lade Bobbi Kristina dø

Ifølge politiet i Georgia, der efterforsker den mystiske sag, holder man alle døre og muligheder åbne. Politiet ønsker således hverken at be- eller afkræfte, om Bobbi Kristinas kæreste er hovedmistænkt. Men det mener fasteren at vide:

- Med al respekt, Nick Gordon bliver efterforsket for forsøg på mord på min niece Bobbi Kristina Brown, skriver Leolah Brown henvendt til dr. Phil på sin Facebook-profil og fortsætter:

- Vi har stærke beviser for urent trav. Indtil efterforskningen er færdig af politiet, vil jeg anmode om, at hverken du eller nogen anden lægger platform til at spinne situationen til hans fordel.

LÆS OGSÅ: Dyster melding på Bobbi Kristinas fødselsdag

- Hvis Nick Gordon ikke har modet til at tale med min bror Bobby Brown og politiet om, hvad der skete den dag, min nieces krop blev fundet i et badekar, fortjener han ikke en platform til at tale til nogen af din kaliber, indtil efterforskningen er slut, lyder de hårde ord fra fasteren


En tydeligt mærket Bobby Brown forlader hospitalet efter at have siddet ved bevidstløse Bobbi Kristinas sengeleje på hendes 22 års fødselsdag. (Foto: All Over Press)

Lørdag formiddag den 31. januar blev Bobbi Kristina Brown fundet livløs med hovedet nedad i et fyldt badekar i sit hjem i staten Georgia.

Det var den 22-årige kvindes kæreste, Nick Gordon, der sammen med vennen Maxwell Lomas fandt Bobbi Kristina Brown bevidstløs i badekarret. Vennen Maxwell Lomas slog alarm kl. 10.20 via 911, og Nick Gordon påbegyndte førstehjælp.

LÆS OGSÅ: Tragedien fortsætter: Nu er Bobbi Kristinas kæreste indlagt

Da ambulance og politi kort tid efter ankom til hjemmet 9046 Riverbend Manor, konstaterer de, at Bobbi Kristina Brown er "bevidstløs, uden hjerterytme og uden vejrtrækning".

Bobbi Kristina Brown blev i første omgang hastet til det lokale hospital North Fulton Hospital, men senere overført til Emory University Hospital i Atlanta, som er et højspecialiseret hospital.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close