Hollywood30. januar 2008

BLONDINER HAR DET SJOVERE

Mon der er en sandhed i talemåden? Det kan en stribe stjerner svare på – de har nemlig alle skiftet de brune lokker ud med det lyse look
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/brunblondamy-jpg.jpg

Talentfulde og skandaleombruste Amy Winehouse, som i forvejen genererer en overflod af overskrifter på grund af sit narkoforbrug og uhæmmede opførsel, havnede endnu en gang i sladderpressen, da hun afblegede sin mørkebrune manke. Desværre pyntede resultatet ikke på den faldne sangfugl, men ledte i stedet tankerne over på en gedigen omgang morgenurin.

Amy er ikke den eneste, som er blevet blonderet på det seneste.
Den canadiske sangerinde Nelly Furtado var også en tur hos frisøren og lod de mørke lokker få en omgang affarvning. Det samme gælder for punk-popprinsessen Avril Lavigne, som har garneret den blonde hårpragt med en pink stribe.

Cameron Diaz gav den som sej brunette i "Charlies Angel's", men er nu gået tilbage til sit sædvanlige blonde look. Hun nød dog den opmærksomhed, som hun fik med den mørkere hårfarve: - Fyrene, som kunne lide mig med det mørke hår, var mere cool, mere følsomme og interessante, afslører hun.

Christina Aguilera og Lindsay Lohan er også to skønne damer, som er med på den platinblonde trend.

Affarvede mænd
Det er ikke kun forbeholdt pigerne at lege med brintoverilten. Peter André har også flirtet med de lyse toner i forsøget på at relancere sin musikkarriere. - Hvis I synes, jeg ligner Eminem, så har det virket, siger han om sin nye hårstil.

Mon han har fået råd af kæresten Jordan, da han skulle afblege håret? Hun skifter i hvert fald lystigt mellem brun og blond.
Fodboldstjernen David Beckham blev drillet i omklædningsrummet, da han lod sig affarve i forbindelse med en fotografering til et amerikansk magasin. Fodboldkammeraterne sammenlignede ham med Marilyn Monroe. Alligevel har han gjort det igen. Måske er de lyse lokker prikken over i'et i Beckhams nye, solbrændte look, nu hvor han har slået sig ned i Californien.

Sponsoreret indhold