Blake Lively skadet under filmoptagelser

Blake Lively.

Blake Lively.

Foto: All Over

Optagelserne til Blake Livelys nye film "The Rhythm Section" er blevet sat på hold, efter Blake er kommet til skade i forbindelse med optagelserne. 

Det skriver filmsselskabet bag filmen i en pressemeddelelse.

Det skriver E!

- Paramount, Global Road og producenterne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli har i dag bekræftet, at optagelserne til filmen "The Rhythm Section" er blevet midlertidigt standset, da Blake Lively er kommet til skade med sin hånd, mens hun optog en actionscene. Produktionen vil blive genoptaget så hurtigt som muligt, skriver filmselskabet i pressemeddelelsen

Blake Lively har endnu ikke selv kommenteret uheldet. 

I filmen "The Rhythm Section" spiller Blake Lively en kvinde, der prøver at få hævn over de personer, der var skyld i, at hendes familie døde i et flystyrt.

Det er også billeder fra optagelserne til filmen, der på det seneste har floreret verden over, da Blake Lively overhovedet ikke ligner sig selv i filmen. Hun har skiftet sin normalt så glamourøse livsstil ud med kort hår og laset tøj

Klar til mere "Gossip Girl"

Blake Lively fik sit helt store gennembrud som Serena van der Woodsen i TV-serien "Gossip Girl", og selvom det er fem år siden, at vi sagde farvel til serien, så er Blake klar på mere "Gossip Girl"

Det fortalte hun tidligere på året i et interview med Variety.

Her blev hun spurgt, om hun tror, at fx Netflix kunne finde på at genoplive TV-serien, ligesom de har gjort med andre populære shows. 

- Det ved jeg ikke. Jo, hvorfor ikke, svarede Blake til spørgsmålet, og så blev hun spurgt, om hun kunne se sig selv i en voksen-udgave af den populære TV-serie. 

- Det kommer an på mange ting. Ville jeg gøre det syv år mere? Nej, fordi det er hårdt arbejde, og jeg har mine børn, som jeg ikke har lyst til at være så meget væk fra. Men jeg har lært af livet, at man aldrig siger aldrig. Jeg kigger altid efter at lave noget, som jeg ikke har gjort før. Men ville jeg lave mere "Gossip Girl"? Hvem ved. Hvis det er godt, og det giver mening, fortalte Blake i interviewet

Privat danner Blake Lively par med Ryan Reynolds, som hun har børnene James og Ines med.

Du kan se billeder af Blake, Ryan og deres børn i galleriet herunder

Ryan Reynolds og Blake Lively viser børnene frem - december 2016

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close