Blake Lively angrebet af hidsige bier

Blake Lively fik sig et chok, da hun pludselig blev omringet af vrede bier.

Blake Lively fik sig et chok, da hun pludselig blev omringet af vrede bier.Blake Lively fik sig forleden en oplevelse, hun sent vil glemme. Den 27-årige "Gossip Girl"-stjerne blev nemlig angrebet af en sværm af hidsige bier, da hun var i færd med at tage billeder til sin nye livsstilsblog "Preserve".

Uheldet skete dagen inden skuespillerindens fødselsdag, beretter hun på bloggen.

- Her forleden, sidste dag på optagelse, følte jeg pludselig et elektrisk chok af energi. Var det spændingen over, at jeg blev et år ældre? Var det nerver? Hvorfor følte jeg sådan en smerte? Jeg kan jo godt lide at blive ældre. Tror jeg, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Hot Hollywood-par: Hemmeligt gift

LÆS OGSÅ: Blake Livelys to "Gossip Girl"-kolleger gifter sig i hemmelighed

Skuespillerinden troede angiveligt først, at den besynderlige følelse i kroppen var relateret til frygten for at blive ældre, men det skulle vise sig, at der var en langt mere håndgribelig grund.

- Går luften pludselig ud af din numse, når du bliver 27? For min gør fandens ondt. Derefter min nakke, min ryg, ben og pande. Og mine hænder skrumpede ind, skriver den blonde skuespillerinde.

- Og så går det op for mig, at det ikke var angsten for at blive ældre, men en flok flyvefærdige bier, der angreb mig. Over alt.

Blake Lively var med egne ord både rystet og hævet efter det overraskende angreb. Hun valgte derfor at rekreere derhjemme, hvor hun bagte en overdådig fødselsdagskage til sig selv.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close