Hollywood7. december 2009

Billy Joel: Datteren forsøgte selvmord

Alexa Ray Joel blev akutindlagt, efter hun havde taget en overdosis piller
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik-09/december/alexa-og-billy-joel-jpg.jpg
 Foto: All Over

Billy Joels og supermodellen Christie Brinkleys datter forsøgte at tage livet af sig i weekenden ved æde sovepiller.

Natten til søndag blev der ringet 911 af en veninde, som fortalte, at den 23-årige Alexa havde spist mindst otte sovepiller. Hun havde, inden hun indtog dem, sagt, at hun ønskede at dø, men da de begyndte at virke, blev hun så skæv, at hun pludselig ønskede at leve.

Da ambulancefolkene ankom til hendes lejlighed i West Village i New York, havde hun svært ved at trække vejret, og hun blev straks indlagt på det nærliggende St. Vincent Hospital, fortæller New York Post.

Den 23-årige arving til Billy Joels millioner har gennem lang haft det svært. Hun droppede ud af universitetet for at hellige sig en karriere som sanger og sangskriver, men hun har ikke kunnet slå igennem. Desuden har hun her i efteråret brudt med sin kæreste gennem flere år, musikerkollegaen Jimmy Riot, og det har taget hårdt på hende.

- Jeg hader at date. Jeg ville ønske, at jeg kunne være i et fast forhold igen uden at date. Jeg hader at gå i byen, skrev hun på sin Facebook-profil.

Hendes mor Christie Brinkley, som bor på Long Island, hastede selvfølgelig ind på Manhattan for at være sammen med sin datter. Hun og Billy Joel blev gift i 1985, men gennemgik en ond skilsmisse i 1994.

Alexa blev udskrevet fra hospitalet igen i løbet af søndagen.

Sponsoreret indhold