Hollywood22. oktober 2008

Billy Bob Thornton: Skilsmisse på samvittigheden

David Duchovny kan takke den aldrende playboy for, at konen skred så snart han vendte hjem fra sexafvænningsklinikken
Billy Bob Thornton har smadret David Duchovnys ægteskab med Tea Leoni
Billy Bob Thornton har smadret David Duchovnys ægteskab med Tea Leoni
 Foto: All Over

Skuespilleren Billy Bob Thornton har i forvejen fem forliste ægteskaber i bagagen, deriblandt et stormfuldt et af slagsen med Angelina Jolie.
Nu kan han så føje endnu et ødelagt forhold til listen, omend det ikke er hans eget.

Den 53-årige casanova har nemlig charmet sig ind på David Duchovnys kone, skuespilleren Tea Leoni, mens "Strengt Fortroligt"-stjernen selv var i behandling for at redde sit kuldsejlede ægteskab.

I slutningen af august lod David Duchovny sig frivilligt indlægge på en afvænningsklinik, som skulle hjælpe ham til at komme sin afhængighed af sex til livs. Indlæggelsen var til dels for at redde sit forhold til konen, som direkte led under deres akter på lagnerne.

Der ventede dog "Strengt Fortroligt"-stjernen en ubehagelig overraskelse, da han forleden blev udskrevet. Hjemme ventede ikke kun konen, men også nogle frække sms-beskeder fra Billy Bob Thornton, som altså havde benyttet lejligheden til at slå kløerne i den ensomme frue.

Billy Bob Thorntons flirt med 41-årige Tea Leoni har nu fået 48-årige David Duchovny til at kræve skilsmisse og dermed er et 11 år langt ægteskab på vej mod enden.

Sponsoreret indhold