Hollywood 25. august 2015

Biebers look-alike efterlyst af politiet

Tobias ”Toby” Strebel, der har brugt svimlende 100.000 dollars på at komme til at ligne sit idol Justin Bieber, er ikke blevet set siden den 18. august og er nu blevet efterlyst af politiet
YouTube

Hvor er Justin Biebers look-alike?

Det spørgsmål vil amerikansk politi gerne have svar på, og derfor er den 35-årige Tobias ”Toby” Strebel nu efterlyst.

Den 35-årige fyr, der nok mest er kendt for at have brugt over 100.000 dollars (svarende til omkring 660.000 kroner) på at komme til at ligne sit idol Justin Bieber, er ikke blevet set siden den 18. august – og det er yderst mærkværdigt, lyder det fra amerikansk politi, der derfor har valgt at efterlyse ham.

Det skriver det amerikanske medie ABC 7.

Tobias ”Toby” Strebel, der sidste år medvirkede i realityshowet ”Botched”, blev sidst set omkring North Orange Grove Avenue i West Hollywood 18. august og kan ifølge politiet være kørt afsted i en grå Toyota Camry årgang 2009. Men hvor han er taget hen – og hvorfor – er stadig en gåde både for politiet og vennerne, der er bekymrede.

- Det er ganske mærkeligt, at han ikke har givet lyd fra sig. Ingen af hans venner har set ham, og han har ikke efterladt en seddel, eller på anden måde haft kontakt med nogen siden den 18. august, siger hans ven Mel Espinoza til tv-stationen ABC 7.

Tobias ”Toby” Strebel fortalte sidste år i realityshowet ”Botched”, at han havde gennemgået utallige plastikoperationer på at komme til at ligne Justin Bieber. Hans største drøm var at komme til at synge duet med den canadiske popdreng en dag.  

Sponsoreret indhold