Bieber ransaget af betjente

Foto: All OverDer er grænser for ungdommens løse snor. Også selvom man hedder Justin Bieber og knuser ungpigehjerter på daglig basis.

Det fik popfænomenet at føle, da han tirsdag morgen havde besøg af et hold betjente i sit palæ i byen Calabasas, Californien. Årsagen var en nabos anklage om en seriøs gang "egging", som helt bogstaveligt betyder, at der er blevet kastet æg på naboens bolig. Det skriver Female First.

Bieber: Se ham på Amager


Med sig havde betjentene en ransagningskendelse udstedt af det lokale sherifkontor i Los Angeles.
- Jeg kan bekræfte, at vi har udstedt en ransagningskendelse til Justin Biebers bopæl som led i en efterforskning for groft hærværk, fortæller talsmand Steve Whitmore.

Og det er altså ikke helt almindelige drengestreger, der har gjort, at Bieber nu er involveret i efterforskningen. Naboen mener nemlig, at de mange kastede æg i værste fald har gjort skade for op til 20.000 dollar. Og det kan i sidste ende sende den 19-årige Justin Bieber bag tremmer.

Ifølge flere officielle kilder foreligger der videomateriale optaget af naboen. Materialet kan være tungen på vægtskålen i en eventuel retssag.


Bieber viser tusser

Se videoen her, og se mere video på localeys.dk:


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close