Hollywood29. august 2016

Bieber og Sofia nyder hinanden i Mexico

Justin Bieber og Sofia Richie er smuttet til Mexico, efter fejringen af hendes 18-års fødselsdag. En surprisegave fra Bieber.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08134390.jpg
 Foto: All Over

Hvis der var nogen, der var i tvivl om, at det er hot og hedt mellem Justin Bieber og Sofia Richie, så har parret i hvert fald gjort dem til skamme.

Sofia har lige fejret sin 18-års fødselsdag med flere fester, og der dukkede Justin Bieber altså også op - efter han havde været i London for at spille. Og efter fødselsdagsfejringen er Bieber og kæresten smuttet til Cabo San Lucas i Mexico. Turen er Justin Biebers fødselsdagsgave til Sofia, og parret bor på det luksuriøse Rosewood Hotel.

Ifølge Mirror er parret blevet spottet flere gange i den varme mexicanske sol, hvor de har nydt hinanden både med lidenskabelige kys og kram.

Turen til Mexico begyndte i fredags, hvor Bieber og kæresten tog et privatfly fra Van Nuys lufthavn i Los Angeles.

Sofia har delt billeder på Instagram - og snaps fra turen.

- Sofia var ikke helt ovenpå til sin fødselsdag, så kunne ikke nyde det fuldt ud. Men nu har hun det meget bedre, så de nyder tiden sammen, og Justin behandler virkelig Sofia godt, siger en kilde.

- De startede som virkelig gode venner, så de har god basis (for et forhold, red.). De har ikke talt om “titler” med hinanden endnu, så de tager det stille og roligt. Sofia vil gerne have, at det er et eksklusivt forhold, og hun håber, at det snart bliver det. Hun har altid været vild med ham.

Se flere billeder af Justin Bieber og Sofia på vej i flyet til Mexico og meget andet her:

Bieber og Sofia på vej til Mexico

Sponsoreret indhold