Bieber og Selena: Skred fra regning på Umami

Det fælles projekt fra Selena Gomez og Justin Bieber kommer som en stor overraskelse for de to stjerners fans. Foto: All Over

Det fælles projekt fra Selena Gomez og Justin Bieber kommer som en stor overraskelse for de to stjerners fans. Foto: All Over

Foto: All OverDesserten blev aldrig betalt, da Justin Bieber fredag aften var ude at spise i København. Så popstjernen var ikke en populær herre i Store Kongensgade, da han forlod den lækre, japanske fusionsrestaurant, Umami.

SE og HØR kan i bladet, der udkommer torsdag, afsløre mange detaljer om den 19-årige sangers ophold i København. Bl.a. at han var ude og spise med sin kæreste, Selena Gomez.

Justin Bieber: Shopper i H&M

- De fik ekstrem VIP-behandling. De sad i et privat lokale nedenunder, som vi aldrig bruger. Men pludselig skulle de gå, så de betalte aldrig for desserten, men kun for de andre retter og whisky-sjusserne, siger en kilde, der arbejder på restauranten til seoghoer.dk

Han var - sammen med de andre ansatte - forarget over det faktum, at Justin og Selena, som Bieber netop har fundet sammen med igen, lagde lige præcis 0,00 kr. i drikkepenge.

- Det er ikke i orden. Specielt ikke, når man forventer særbehandling. Og amerikanere og canadiere giver altid drikkepenge, fordi de er vant til det fra deres hjemlande.
At Bieber ikke gør det, er mig helt uforståeligt. Han er jo multimillionær, siger tjeneren på restauranten.

Justin Bieber var på Umami, bekræfter ejeren

SE og HØR kender tjenerens fulde identitet, men respekterer hans ønske om fuld anonymitet.

Umami-ejer, Peter Trauboth, siger:

- Jeg kan bekræfte, at Justin Bieber spiste på Umami, og at han syntes, at det var helt fantastisk.

Trauboth bor i London, hvor han har åbnet en engelsk filial af succes-restauranten, MASH. Han har ikke hørt historien om, at Bieber ikke betalte for desserten eller ikke gav drikkepenge.

Læs mere om Biebers restaurantbesøg og se de helt unikke billeder af hans færd rundt i København dagen efter koncerten fra torsdag i SE og HØR.

Justin Bieber: Booker hel restaurant

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close