Hollywood26. oktober 2017

Bieber lejer villa til 350.000 kroner om måneden

Hvorfor eje, når man kan leje? Det må være Justin Biebers tankegang, efter han har valgt at leje en villa, der koster ham 350.000 kroner om måneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8_3.jpg
 Foto: All Over

Justin Bieber kaster om sig med penge for tiden. For mens andre Hollywood-stjerner vælger at købe store villaer, som de på sigt kan tjene en god slat penge på, når de sælger den igen, så har Bieber valgt at leje et hus i stedet.

Og sådån noget er ikke billigt. Popstjernen skal nemlig af med 350.000 kroner om måneden for villaen, der er placeret i Beverly Hills.

Det skriver Daily Mail.

Den kæmpestore villa er på hele 800 kvadratmeter. Her får Bieber hele seks soveværelser og fem badeværelser til sin rådighed, så der er god plads til, at han får besøg af familien fra Canada.

Desuden er der plads til alle hans mange biler i garagen, hvilket er rart, når man som Bieber ejer fem af slagsen.

Huset har også en stor pool, en biograf, et fitnesscenter og et kontor.

Tidligere på måneden var det fremme, at Bieber ikke kunne få lov til at leje nogle boliger i Los Angeles-området. De mange udlejeres anke var, at Bieber og hans venner festede for meget, men nu er det altså lykkedes.

New York Post talte i forbindelse med Biebers boligproblemer med en ejendomsmægler i Hollywood, som fortalte, hvorfor ejerne af de eksklusive boliger, hellere lader dem stå tomme end lader Bieber rykke ind. - Justin vil gerne leje en stor ejendom, men en stor gruppe af ejerne af de boliger, han er interesseret i, er blevet enige om, at INGEN skal leje ud til Justin. - Man skulle tro, at de ville være lykkelige for den prestige, der kan ligge i at have Justin Bieber boende i ens ejendom, og det faktum, at han er villig til at punge ud med 100.000 dollars hver måned for boliger, der slet ikke er så høj en leje værd, men nej! Han og hans følge er berygtet for at hærge de boliger, han lejer, og er samtidig berygtet for, at det er meget svært at få penge ud af ham til efterfølgende reparationer, sagde ejendomsmægleren til New York Post. - Så i stedet er han blevet fast beboer på et hotel, hvor de velhavende gæster er ved at få morgenkaffen galt i halsen, når han kommer ned i restauranten - alene, fyldt med tatoveringer og i store posede bukser, fortalte ejendomsmægleren.

Justin aflyste resterne af sin turné

Selvom Justin nu endelig har fundet et sted at bo i Los Angeles, så har han ikke skruet ned for sine mange ferier. Tidligere på måneden var han et smut i Mexico.

At Justin har haft brug for at slappe af ovenpå en hektisk periode i hans liv, kan man godt forstå. Tidligere på året aflyste han nemlig resterne af sin turné, da han var for udmattet til at fortsætte.

Aflysningen fra Justin kom samme uge, som det kom frem, at popsangeren ikke var velkommen i Kina.

- Justin Bieber er talentfuld, men han er også en kontroversiel udenlandsk sanger. Han været flere gange været involveret i dårlig opførsel under sine besøg i Kina, hvilket skabte utilfredshed blandt offentligheden, skrev de kinesiske myndigheder i et officielt svar til en fan.

Aflysningen fra Justin skete tilbage i juli. Her kom popstjernen med en lille forklaring på, hvorfor der blev aflyst.

- På grund af uforudsete hændelser, aflyser Justin Bieber resten af "The Purpose World Tour"-koncerterne. Justin elsker sin fans og han hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse under "The Purpose World Tour" de sidste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt den oplevelse med hans hold og ansatte i over 150 succesfulde shows på tværs af seks kontinenter, stod der i en besked på sangerens hjemmeside.

Du kan se billeder fra Biebers lækre Mexico-ferie i galleriet herunder

Justin Bieber på ferie i Mexico - oktober 2017

Sponsoreret indhold