Hollywood15. juli 2015

Bieber: Lad Kylie Jenner være!

Justin Bieber har offentligt været ude og forsvare Kylie Jenner, der er blevet kaldt racistisk efter kontroversielt billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin-kylie-jenner-all-over-insta.jpg
 All Over / Kylie Jenner Instagram

Kylie Jenner – den 17-årige model og søster til Kim Kardashian – er ikke bleg for at poste sexede og kontroversielle billeder – meget lig resten af hendes familie.

Dog er Kylie kommet en anelse i modvind efter hun uploadede et billede på hendes Instagram-profil, hvor hun har nogle ret så vilde fletninger – såkaldt ”corn rows”. Se billedet herunder.

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den

11. Jul 2015 kl. 11:12 PDT

En "Hunger Games"-skuespillerinde, Amandla Stenberg, gik på Twitter og kaldte Kylie Jenner for racistisk og anklagede hende for at "udnytte sort kultur", og siden er den unge pige blevet beskyldt for hensynsløst at udnytte afro-amerikansk kultur for egen vindings skyld.

Den anklage køber Justin Bieber dog ikke, der gik på Instagram med en forsvarstale til Kylie Jenner.

- Folkens, lad hende være i fred! Vi prøver alle sammen at gøre det rigtige, og hun befinder sig under et mikroskop! Det ved jeg mere så mange andre, begynder Justin Bieber i et opslag på Instagram.

- Men at sige, at hun er racistisk fordi, at hun har flettet sit hår er latterligt. Lad os fokusere på helheden og gøre noget for ligestilling i stedet for at skændes om noget så dumt. Det starter altså ikke med at nedgøre en 17-årig pige for at have fletninger, sluttede superstjernen af i forsvaret for hans veninde, Kylie Jenner.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold