Hollywood30. oktober 2015

Bieber-fans fik dødstrusler

Det var på alle måder en speciel oplevelse at være på første række til Justin Biebers skandalekoncert i Oslo. Flere fans har efterfølgende fået dødstrusler af fanatiske Beliebers
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_bieber.jpg
 All Over

Gårsdagens koncert i Oslo var nok den korteste nogensinde for Justin Bieber. En sang blev det til, før han forlod sit eget show i protest over nogle tilskuere, der forhindrede ham i at tørre vand op på scenen. Ifølge den norske avis Dagbladet har flere af pigerne fået dødstrusler fra fanatiske Beliebers på Facebook.

- Det er absolut ikke godt. Groft krænkende beskeder og drabstrusler er noget, vi i politiet ser meget alvorligt på, siger Gjermund Stokkli fra politiet i Oslo til avisen.

Der er endnu ikke nogen af pigerne, der har anmeldt Facebook-truslerne.

Bieber har efterfølgende fortrudt, at han udvandrede.

Jan Petter Dahl, kommunikationsdirektør for norsk TV 2, som arrangerede koncerten, fortæller til avisen, at den korte koncert kan få økonomiske konsekvenser for den canadiske stjerne

- Det er for tidligt at sige noget om eventuelle økonomiske repressalier. Vi har ikke prioriteret at se på det endnu. Vi har haft andet at se til. Vi betragter det som soleklart aftalebrud. Aftalen med Bieber var, at han skulle spille seks sange, siger direktøren.

Sponsoreret indhold