Hollywood12. august 2016

Nu er den god nok: Bieber falder for 17-årige Sofia

Justin tog Sofia med i privatfly i går - og det nye par er sammen konstant.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_6.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er de færreste, der hævder, at Justin Bieber, 22, er specielt moden for sin alder.

Og derfor virker 17-årige Sofia RIchie som et oplagt valg som den kommende sæsons "frøken Bieber". Forleden hikede Justin og Sofia sammen i Hollywoods bakker, og de har stort set været uadskillelige i dagevis. Allerede sidste fredag blev Bieber og Sofia spottet i Laguna Beach, Californien, og her kunne øjenvidner berette, at han holdt hende i hånden, da de kravlede på strandens sten.

Og i går, onsdag, jettede det purunge par så ud i det blå sammen. De blev set gå ind i samme privatfly i Los Angeles - efter endnu engang at have vandret sammen i de smukke californiske bjerge.

Hvis du synes, at navnet Richie virker bekendt, så er det fordi, at Sofia simpelthen er smørtenoren, Lionel Richies datter. Selvom Justin Bieber blot er 22 år, så er det en smule ejendommeligt, at han finder så ung en kæreste. Ikke mindst fordi den seksuelle lavalder i den sydvestlige, amerikanske stat, Californien, såmænd er 18 år. Hvis Bieber skulle have sex med Sofia, så ville han faktisk kunne ryge i fængsel. Men - tager Bieber unge Sofia med til sit hjemland, Canada, så kan de frit knalde alt det, de vil.

Se billeder af Bieber da han selv var purung her:

Galleri: Lækre Justin Bieber

Sponsoreret indhold