Beyoncés træner afslører: Sådan kommer hun i form

Beyoncé næsten nøgen til Met Galla 2015Beyoncé løb med en del opmærksomhed, da hun mandag troppede op til årets Met Gala iført en nærmest gennemsigtig kjole med sten og broderier, som kun lige dækkede de mest pikante steder på hendes veldrejede krop.

Nu afslører den 33-årige sangerindes personlige træner, Marco Borges, hvordan Beyoncé kunne stå så toptrimmet til den store gallafest i New York.

LÆS OGSÅ: Beyoncé næsten nøgen på den røde løber

- Hun har spist en plantebaseret kost de seneste 22 dage. Overgangen var meget let for hende, og nu holder hun sig den kost og spiser lidt fisk engang imellem, siger Borges til E! News og afslører, hvordan "Bootylicious"-sangerinden holder sig "Bootylicious":

LÆS OGSÅ: Beyoncé: Så mange har jeg knaldet

- Hun laver squats, lunges og pliés med sin egen kropsvægt, derudover sjipper hun og løber med sprintintervaller. For Beyoncé handler det om sundhed, velvære og om at føle sig godt tilpas, siger Borges.

- Det er ikke en kur, men en livsstilsændring, der starter med, at man ændrer sine vaner over 22 dage, forklarer Borges og tilføjer, at kuren har masser af gode sideeffekter for sangerinden, der i 2012 blev mor til datteren Blue Ivy.

LÆS OGSÅ: Beyoncé lancerer ny veganer-service

- Ud over vægttabet bliver ens søvn forbedret, huden bliver klarere, og man får mere energi. Man bliver kort sagt den bedste udgave af sig til sig, lyder det fra træneren, der røber, at den Grammy-vindende sangerinde synger med på sine egne sange, hvis de bliver spillet til træningen.

Se galleriet med Beyoncé til The Met Gala i mandags:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close