Hollywood11. august 2014

Beyoncé skaber fræk mystik på Instagram

Se billedet her
Det er ikke så underligt, at Beyoncé har mange følgere på Instagram
Det er ikke så underligt, at Beyoncé har mange følgere på Instagram
 Foto: AOPDet er meget nemt at tolke Beyoncé seneste opdatering lørdag på det sociale billedmedie Instagram som en uforbeholden opbakning til "Team Carter" og dermed hendes ægteskab til rapperen Jay-Z med det borgerlige navn Shawn Carter.

LÆS OGSÅ: Beyoncé: Så mange har jeg knaldet

LÆS OGSÅ: Beyoncé: Intim med Obama

LÆS OGSÅ: Fans sagsøger Beyoncé

På billedet er hun nemlig som det eneste iført en traditionel sportstrøje med teksten "Carter" og tallet 4. Og en række amerikanske medier har ikke været sene til at analysere sig frem til den dybere mening med lige netop den mundering.

Et af dem er Billboard, der især lægger vægt på tallet fire. For mens Beyoncé har fødselsdag den 4. september, så har Jay-Z den 4. december. Og som om det ikke er nok, blev parret tilmed gift den 4. april, ligesom Beyoncé i 2011 udgav et album med titlen "4".

At Beyoncé og Jay-Z er fuldstændig klar over de signaler, de sender ud til offentligheden, kan der vist ikke være tvivl om. Også blandt andre US Magazine, E! Online og MTV News er hoppet med på bølgen af medier, der nu ånder lettet op efter den seneste tids hårdnakkede skilsmisserygter.

Hverken sangerinden eller rapperen har dog udtalt sig om billedet eller deres ægteskabs tilstand, men det vil ikke være første gang, at den 32-årige Beyoncé benytter sig af Instagram til at slå rygter i jorden.Sponsoreret indhold