Beyoncé raser

Foto: Kredit: Henry Lamb/Photowire/BEImages/Al / Kilde: Beimages / Rex UsaSelv har hun tjent mere, end hun nogensinde kommer til at bruge. Og selvom hun med al sandsynlighed aldrig ender på lønningslisten hos en anden, går sangerinden Beyoncé alligevel på barrikaderne for ligeløn mellem kønnene.

Der er nemlig stadig brug for at snakke om balancen mellem mænd og kvinder, mener den amerikanske sangerinde. Derfor har hun forfattet et essay, der blandt andet tager fat i den stadig haltende ligeløn på de amerikanske arbejdspladser. Det skriver Female First.

- Vi bliver nødt til at stoppe med at tro på myten om ligestilling mellem kønnene. Det er ikke virkeligheden endnu. Halvdelen af den amerikanske arbejdsstyrke består den dag i dag af kvinder, men den gennemsnitlige, arbejdende kvinde tjener kun 77 procent af, hvad den gennemsnitlige, arbejdende mand gør. Tingene ændrer sig ikke, medmindre både mænd og kvinder giver udtryk for, at det er uacceptabelt, skriver hun blandt andet.


Det kan hentes gratis her:

Som et led i kampen lod Beyoncé da også et feministisk budskab fra forfatteren Chimamanda Adichie stå centralt i sangen "Flawless" fra hendes seneste album.

- Vi har meget arbejde foran os, men vi kan nå målet, hvis vi arbejder sammen. Kvinder udgør mere end 50 procent af befolkningen og mere end 50 procent af vælgerskaren. Vi må kræve, at vi alle har 100 procent af mulighederne, skriver sangerinden i essayet, der er en del af samlingen "The Shriver Report: A Woman's Nation Pushes Back from the Brink".Beyoncé: Slut med dårlige hårdage


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close