Hollywood26. juni 2016

GALLERI: Beyoncé og Jay Z nyder solnedgang på Hawaii

Det berømte par tager en rigtig slapper på deres ferie på Hawaii

Beyoncé og Jay Z nyder smuk solnedgang på Hawaii

Det er ikke til at undgå at se, at Beyoncé og Jay Z virkelig nyder familieferien på Hawaii.
Forleden strålede Beyoncé op på stranden i en flot spraglet badedragt, og dagen efter slentrede parret rundt på stranden omkring solnedgang.
Den fireårige datter Blue Ivy er med på Hawaii, men var ikke med på aftenturen. 34-årige Beyoncé så afslappet og veltilpas ud, da hun tog billeder af solnedgangen.
Tidligere samme dag havde parret været oppe i helikopter for at se Hawaii lidt fra oven. Der har været rygter om en kurre på tråden mellem parret, siden Beyoncé på sit seneste album, 'Lemonade', angiveligt beskyldte Jay Z for utroskab.
Men på Hawaii lader alt til at være fryd og gammen. Og det tyder da heller ikke på, at de er på vej væk fra hinanden. Således kunne Variety forleden berette, at parret overvejer at betale 625 millioner kroner for et palæ på 2.800 kvadratmeter i det eksklusive Los Angeles-kvarter, Holmby Hills. Alene det store 'master bedroom' i palæet er på små 500 kvadratmeter, så der er virkelig plads at udfolde sig på. Se galleri med Jay Z og Beyoncé på stranden på Hawaii ved solnedgang over artiklen:

Sponsoreret indhold