Hollywood8. januar 2015

Beyonce fejrer datterens fødselsdag

Galleri: Blue Ivy fyldte tre år – se alle de søde billeder af datteren
Af af

Beyonce fejrer datterens fødselsdag

Den 7. januar 2012 fødte Beyoncé sin datter Blue Ivy, og i går fejrede hun og manden, Jay Z, naturligvis datterens treårs fødselsdag.LÆS OGSÅ: Beyoncé rørt til tårer med datteren på scenenDen lille pige kunne måske godt se ud til at være fan af Disneys "Frost" - det spekulerer People i hvert fald i - for det billede Beyoncé lagde op på instagram, havde en ballon med et tretal og en isfigur med "Happy Birthday Blue".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c781ad0092344b4baaec9a5ab07c52b0.jpg

Familien der tæller Beyoncé, Jay Z og Blue Ivy har lige været på ferie i Thailand, hvor familien blandt andet hilste på en tigerkilling i Phuket FantaSea-parken, og det ser da ud til, at den lille pige har det helt fint med rovdyret.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/91e82e249e3c4ceb9bc99b92d4aea6c5.jpg

Beyonce har også lagt adskillige andre billeder op fra ferien, hvor familien har besøgt templer og munke og ellers bare hygget sig ser det ud til. Se sangerens billeder HER.LÆS OGSÅ: Beyoncé skaber fræk mystik på instagramOg lille Blue Ivy er en stor inspirationskilde for Beyoncé.- Hun er min datter, og hun er min største muse, har sangeren tidligere sagt om den nu treårige nuttede lille pige, som også allerede bliver betegnet som et af de mest velklædte børn i Hollywood.LÆS OGSÅ: Fans sagsøger BeyoncéSe billederne af den søde nu treårige Blue Ivy:

Sponsoreret indhold