Hollywood3. januar 2014

Beyoncé fejrede forlovelse på stripklub

Stjernen indrømmer hvordan og hvornår Jay Z friede
https://imgix.seoghoer.dk/media/41c14a7c0a1b40eb9a8893a0c069870a.jpg
 Foto: All Over


Først var han på knæ, så kom den smukke ring på fingeren, og så smuttede de på stripklub for at fejre det.

Nogenlunde sådan så aftenen ud for Beyoncé og Jay Z, den dag de forlovede sig. Det afslører den sexede popdronning ifølge Female First nu i fjerde afsnit af sin Youtube minidokumentar "Liberation".


Beyonce overrasker døende fan

Beyoncé har ellers altid været meget privat omkring forholdet til sin mand gennem snart seks år, rapperen Jay Z. For eksempel har hun aldrig ville bekræfte, om de to blev gift ved en hemmelig ceremoni i New York i april 2008.

Men nu afslører den 32-årige sangerinde altså, hvordan Jay Z friede til hende på hans fødselsdag, og at hun efterfølgende hev ham med på en avantgarde stripklub.

- Den dag vi blev forlovet var på min mands fødselsdag, og jeg tog ham med på "Crazy Horse", og jeg kan huske, at jeg tænkte: "for fanden hvor er de her piger lækre", siger Beyoncé i dokumentaren.


Beyonce har ingen dårlige hårdage
Oplevelsen på stripklubben inspirerede hende til musikvideoen til sangen "Partition".
- Jeg synes, det var det ultimative sexshow, og jeg ønskede bare, at jeg var deroppe og kunne optræde sådan for min mand, så det har jeg nu gjort i min video, siger Beyoncé.

I december udgav hun uden varsel sit femte og selvbetitlede album, som på kun tre dage solgte 828.773 digitale kopier. Hun glæder sig nu til at vise i sine musikvideoer, at hun stadig oser af sex, efter at have født datteren Blue Ivy, som om få dage bliver to år gammel.

- Jeg har arbejdet som en sindssyg for at få min krop tilbage. Jeg vil vise min krop. Jeg vil vise, at man sagtens kan få børn og arbejde hårdt, og du kan få din krop tilbage, siger Beyoncé.

Det nye album består af 14 sange og hele 17 musikvideoer.

Sponsoreret indhold