Hollywood 4. april 2014

Beverly Hills-stjerne skræmmende tynd

Luftede børnene efter besøg på afvænningsklinik
Af af
Stjernen er igen tynd som en pind.
Stjernen er igen tynd som en pind.
Foto: All OverFodgængere i det nordlige Hollywood fik et mindre chok i dene uge da den skræmmende tynde tidligere stjerne fra ungdomsserien Beverly Hills 90210, Tori Spelling, var ude at gå med sine to af sine børn.

LÆS OGSÅ: Tavse Tori

Spelling, der spillede Donna Martin i succes-serien, er gift med Dean McDermott, med hvem hun har børnene Liam, Stella, Hattie og Finn.


Tori Spellings spiseforstyrrelse er kommet igen. (Foto: All Over)

Den 40-årige skuespiller har været under et hårdt pres den seneste tid, efter at der begyndte at cirkulere rygter om, at McDermott havde været hende utro netop inden han tjekkede ind på en afvænningsklinik.

LÆS OGSÅ: Tori Spelling løj om vægttab

Toris vægt skal være røget helt ned på 42 kilo, mens hun kæmper med at skabe en så naturlig dagligdag for de fire børn i alderen 17 måneder til seks år, mens far prøver at blive sit misbrug kvit.

Tori Spelling, der i dag har sit eget reality-program i USA, bliver kaldt modig, fordi hun netop nu, hvor hun går gennem en livskrise, lader kameraerne følge hendes mindste bevægelse.

Det er meningen, at scener fra parrets liv skal vises allerede den 22. april.

LÆS OGSÅ: Tori Spelling intimbarberet af manden

Parrets venner frygter, at Donna bruger al sin energi på børnene og helt glemmer at passe på sig selv.


Det var mandens utroskab med en 28-årig, der udløste spiseforstyrrelsen. (Foto: All Over)

- Hun er ved at bukke under. Hun bekymrer sig om penge og ægteskabet. Når hun har det sådan holder hun op med at spise, siger en ven af parret.

Tori Spelling har fortalt venner, at hendes spiseforstyrrelse blev udløst, da den 28-årige Emily Gooodhand lige efter jul afslørede sin affære med Dean.

LÆS OGSÅ: Tori Spelling bundet til kørestol

Her på SE og HØR husker vi helst Tori Spelling som den - for det meste sorgløse - Donna Martin, og vi bringer her et klip fra Beverly Hills 90210, hvor hele West Beverly High med duksedrengen Brandon i front demonstrerer for Donnas ret til at gå til eksamen trods en uheldig druktur.

Sponsoreret indhold