Hollywood9. april 2018

"Beverly Hills 90210"-stjerne skal skilles for tredje gang

Jennie Garth - der spillede Kelly Taylor i "Beverly Hills 90210" - har nu tre forliste ægteskaber på CV'et
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.17188238.jpg
 Foto: All Over Press

46-årige Jennie Garth, der spillede Kelly Taylor i TV-serien "Beverly Hills 90210", skal skilles for tredje gang.

Ifølge ET Online er det hendes mand, den 10 år yngre skuespiller Dave Abrams, der har søgt om skilsmisse med begrundelsen "uforenelige uoverensstemmelser".

Parret blev gift i juli 2015 efter at have mødt hinanden på en blind date i 2014.

Artiklen fortsætter under billedet.

Dette er Garths tredje skilsmisse. Fra 1994 til 1996 var hun gift med musikeren Daniel B. Clark. Hun endte ægteskabet, da hun mødte sin anden mand, skuespilleren Peter Facinelli, under filmoptagelser i 1996.

Parret blev gift i 2001 og fik sammen døtrene Luca på nu 20 og Fiona på 15.

I marts 2012 søgte Peter Facinelli, der spiller vampyren Carlisle Cullen i "Twilight"-filmene, om skilsmisse, og i sin bog "Deep Thoughts From a Hollywood Blonde" fortalte Garth, at det var mandens travle arbejdsskema, der var skyld i skilsmissen.

- Min mand var meget væk på det tidspunkt, arbejdede i alle dele af landet for at indspille en film, han havde skrevet, skrev skuespilleren i sin selvbiografi.

- Jeg var begejstret for ham, at han tog sin karriere til et nyt niveau, men jeg var også, det kan jeg se nu, en smule hadefuld og irriteret på en måde, jeg ikke kunne identificere... Alt, hvad jeg ved er, at jeg følte, at jeg ventede: På at han kom hjem, på at han havde fri til at være sammen med mig i vores families hverdag, på at det næste job skulle være klar, som ville tage ham væk fra os igen, tilføjede hun.

Sponsoreret indhold