DiCaprios kæreste hylder skuespilleren: Besøger ”The Beach”-set

Leonardo DiCaprios purunge kæreste Camila Morrone har tilbragt de første dage af 2019 i eksotiske Thailand.

Leonardo DiCaprios purunge kæreste Camila Morrone har tilbragt de første dage af 2019 i eksotiske Thailand.

Foto: Instagram og MEGA

Han smeltede pigehjerter i tusindvis, da han tilbage i 2000 smed overtøjet og fandt den fortryllende strand i ”The Beach”.

Og her 19 år senere fortsætter Leonardo DiCaprio, 44, med at smelte pigehjerter. Hans purunge kæreste, den 21-årige model Camila Morrone, er således helt forgabt i den Oscar-vindende skuespiller.

Årets første dage har hun brugt på at besøge de eksotiske øer i Thailand, hvor en ung Leonardo DiCaprio tilbage i 2000 indtog den fortryllende – men også farlige – strand i ”The Beach”.

21-årige model Camila Morrone, som har datet skuespilleren i et års tid, delte onsdag et billede på sin Instagram-profil, hvor hun poserede foran Ko Phi Phi Island, hvor en ung Leonardo DiCaprio filmede sine berømte scener ved Maya Bay.

Til billedet har den 21-årige argentinske skønhed blot skrevet ”Ko Phi Phi Island”.

Vis dette opslag på Instagram

Ko Phi Phi Le

Et opslag delt af Camila Morrone (@camilamorrone) den

Leonardo DiCaprio spillede rollen som Richard, en amerikansk backpacker, der finder den mest fortryllende strand, der dog viser sig at være forræderisk og farlig. Filmen blev indspillet blot et par år efter, at Leonardo DiCaprio var blevet verdenseje efter rollen i ”Titanic”.

Det var tilbage i januar 2018, at Leonardo DiCaprio for første gang blev kædet sammen med den 23 år yngre argentinske skønhed, og en måned efter valgte den 44-årige skuespiller at tage sin unge model med, da han deltog i Ellen Degeneres' 60-års fødselsdag, der blev afholdt i The Lot Studios i West Hollywood.

Artiklen fortsætter under billedet...

Leonardo DiCaprios skønhed - den 23 år yngre argentinske model Camila Morrone. Foto: MEGA

Camila Morrone er fem år yngre end den dejlige danske Hillerød-pige, Nina Agdal, der i et års tid var kæreste med Leonardo, så noget tyder efterhånden på, at Oscar-vinderen fra ”The Revenant” ikke kan få kvinderne unge nok.

Og omvendt har Camila Morrone heller ikke kærligheden til ældre mænd fra fremmede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Leonardo DiCaprio sammen med den danske Hillerød-skønhed Nina Agdal. Foto: MEGA

For hendes mor, Lucila Solá, der er 38 og således fik Camila i en ganske ung alder, danner par med skuespilleren Al Pacino, der er 77 år gammel.

Og skulle Leonardo tage forholdet til Camila så langt, at han skal møde hendes familie, er han således fem år ældre end sin svigermor.

Før Nina Agdal har Leonardo DiCaprio datet dejlige kvinder som eksempelvis Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihanna, Gisele Bündchen og Bar Refaeli.

Herunder kan du se et stort galleri af Leonardo DiCaprio, der boltrer sig på stranden i Malibu i august 2017:

Leonardo DiCaprio, der boltrer sig på stranden i Malibu i august 2017 (MEGA)

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close