Første billede af 6ix9ines bag tremmer: Besøg af kæresten

Foto: MEGA

2018 gik ikke stille for sig med den kriminelle omtale af rapperen med det regnbuefarvede hår. Der var både kidnapning, en dom om krænkelse af en mindreårig, og så blev han arresteret i New York og anklaget for en helt ny række forbrydelser i november måned.

Forbrydelser, der indebærer skydevåben og gangstervirksomhed, som, hvis han bliver dømt, kan betyde op til flere livstidsdomme.

Men efter 6ix9ine, også kaldet Tekashi, har været tavs i en længere periode under sin fængsling, er der nu kommet billeder fra den indespærrede musiker.

Kæresten Jade besøgte nemlig for nylig den overtatoverede rapper i brummen, hvor han skal sidde indtil hans retssag starter i efteråret. Og hun er tydeligvis ikke skræmt af mandens kriminelle affærer.

View this post on Instagram

He’s good luv , enjoy #FreeDanny

A post shared by Snap So_youjad3 (@__ohsoyoujade) on

Til det "kærlige" billede skriver hun: ”He’s good luv, enjoy #FreeDanny”.

Jade støtter uden tvivl sin fyr, og mens han har siddet inde, har hendes følgere på Instagram kunne følge med i hendes håb om at få kæresten med det noget mere almindelige navn Danny Hernandez ud af fængslet. Blandt andet ved at lægge billeder op, med regnbuefarvet hår a la hans og en tatovering med tallet 69.

View this post on Instagram

What color should I do now?

A post shared by Snap So_youjad3 (@__ohsoyoujade) on

En kamp rapperen selv kæmper bravt inde fra. I starten af året kom det frem, at han fortsat prøver at blive løsladt mod kaution, hvilket han tidligere har fået nej til. Til trods for at musikeren har samlet mere end 50.000 underskrifter i forbindelse med sin sag, men nu forsøger han sig altså endnu en gang.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close