Ben Stiller om sin mors død: Vi var heldige at kende hende

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

All Over Press

Anna Meara, hustru til skuespiller Jerry Stiller og mor til Ben Stiller døde lørdag, 85 år gammel.

Efterfølgende er det strømmet ind med kondolencer og medfølende ord fra fans over hele verden. Også til Mearas berømte komiker-søn Ben Stiller, der lige nu er i gang med optagelser til filmen "Zoolander 2" i den italienske hovedstad Rom.

På det sociale medie Twitter udtrykker han sin taknemmelighed for den støtte, han de seneste dage har oplevet fra sine fans og følgere.

- Mange tak for alle jeres venlige ord om Anne. Vi i vores familie føler os alle meget heldige at have haft hende i vores liv, skriver Ben Stiller på Twitter, mandag.

Dødsårsagen er endnu ukendt, efter at familien lørdag udsendte en kort pressemeddelelse, der blot bekræfter bortgangen af Anne Meara.

I løbet af deres 61 år lange ægteskab nåede Jerry Stiller og Anne Meara at arbejde sammen på flere større projekter.

Blandt andet medvirker de begge i den amerikanske komedieserie "Kongen af Queens", hvor Jerry Stiller spiller hovedpersonen Doug Heffernans excentriske svigerfar, Arthur, og Anne Meara spiller mor til vennen Spence.

Ben Stiller og hans hustru Christine Taylor har også for vane at arbejde sammen. Aktuelt på "Zoolander 2", som Taylor også medvirker i.

Ud over at spille hovedrollen, er Ben Stiller desuden instruktør på filmen, der forventes at få premiere i Danmark til februar næste år.

- Ritzau Fokus

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close