Hollywood15. december 2016

Ben Affleck blev Batman på ordre fra sin søn

Skuespilleren var ikke sikker på, om han skulle sige ja til at trække i kappe og maske, men hans fireårige søn overbeviste ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ben_affleck_og_samuel_affleck.jpg
 Foto: All Over Press

Lille Samuel Affleck på fire år er rigtig glad for, at hans far spiller rollen som Batman. For det er man jo nødt til, når man nu har muligheden mente han.

Det fortalte farmand, Ben Affleck, der ellers ikke var ikke sikker på, om han skulle tage imod rollen, da han blev tilbudt den.

- Han har ret; hvis du kan blive Batman, er du nødt til at være Batman, udtalte han i New York Times.

Efter Affleck har spillet rollen som Batman, er hans søn nu overbevist, om at Ben er den rigtige Batman.

- Med tiden vil sandheden gå op for ham, og det vil blive en stor psykolog regning, men den tager jeg gerne, joker skuespilleren.

Det er ikke første gang, at den nu 44-årige Hollywoodstjerne spiller tegneseriehelt. Men det har ikke altid været med lige stor succes.

Ben Affleck hadede for eksempel sin rolle i ’Daredevil’ så meget, at det også var en grund til sige ja til rollen som maskeret hævner i filmen ’Batman v. Superman’.

- En del af det var, at jeg for en gangs skyld ville have en af filmene og gøre det rigtigt – lave en god version. Jeg hader ’Daredevil’ så meget, siger han i interviewet.

Sponsoreret indhold