Hollywood 5. januar 2015

Beckhams søn hylder sin familie

Brooklyn Beckham – den ældste i Beckham-børneflokken – viser, hvor meget han elsker sin familie – se billederne
Af af
Brooklyn Beckham har det rigtig godt med sin familie.
Brooklyn Beckham har det rigtig godt med sin familie.
Foto: All Over Press og Instagram
David Beckhams ældste søn, 15-årige Brooklyn, må være en drømme-teenagesøn. I hvert fald surmuler han ikke, når han skal være sammen med familien - hverken når det gælder forældrene eller søskende.

LÆS OGSÅ: David Beckham og søn i bilulykke

Henover nytåret var familien Beckham på ferie på ø-paradiset Maldiverne, hvor de fejrede begyndelsen på 2015. Og det nød Brooklyn, der for tiden prøver at følge i sin fars fodbold-fodspor, da han er en del af Premier League-klubben Arsenals ungdomsafdeling.

Brooklyn Beckham har sin egen officielle Instagram-profil, og her delte han henover nytåret billeder med ham og sine forældre, David og Victoria, et festbillede fra nytårsaften og et billede med en af sine yngre brødre, Romeo eller Cruz, der sidder og kigger ud på den flotte solnedgang.Generelt er Beckham-parret glade for at bakke deres børn op, når det gælder børnenes drømme. Brooklyn har fået lov til at spille fodbold for London-klubben Arsenal, og for nylig medvirkede Romeo i en julereklame for Burberry, så han kan få lov til at prøve kræfter med en karriere som model. Den reklame blev meget populær, og både Beckham-drengene har allerede fået en stor fanskare.

LÆS OM ROMEO BECKHAMS REKLAME OG SE VIDEOEN:

LÆS OGSÅ: Mini-Beckham har skrevet kontrakt med United-rival

Sponsoreret indhold