Beckham får hård kritik: I risikerer at skade jeres datter

David Beckhams datter bruger sut

 

Victoria og David Beckham har ofte fået ros for at være nogle fantastiske forældre for deres fire børn.

Men nu har kritikken alligevel ramt det engelske forældrepar.

Årsagen er billederne, som du kan se i denne artikel. 

Billederne viser den engelske familie komme gående i Hollwood fredag, og her kunne man se, at parret stadig lader deres fireårige datter Harper bruge sut.

Og det er dybt kritisabelt, lyder det nu fra flere eksperter, som Daily Mail har talt med:

- Jeg fatter ikke, at hun stadig bruger sut. Hvis hun stadig har en sut i munden i denne alder, som fire-årig, kan det virkelig skade hendes tænder, og sandsynligvis kan hun få taleproblemer senere, siger forældreeksperten Clare Byam-Cook.

Lille Harper Beckham iført lyserød kjole, sandaler og matchende sut. Se endnu flere billeder øverst i denne artikel. Foto: AOP

- Det er langt mindre sandsynligt, at du vil snakke, hvis du har en sut i munden i forhold til, hvis din mund er fri. Mange tandlæger vil også sige, at dét at bruge sut i denne alder bestemt ikke er en god idé.

Forældreeksperten Clare Byam-Cook fortæller også, at David Beckham og Victoria Beckhams datter slet ikke har brug for en sut i denne alder. En sut anbefales i stedet til børn under 12 måneder.

- David og Victoria virker til at være nogle fantastiske forældre, og jeg er sikker på, de giver Harper masser af opmærksomhed. Men om de kan lide det eller ej, så er de rollemodeller, så når mange mennesker ser det her, så vil de tro, at det er normalt at bruge sut i den alder, selvom det ikke er det, siger forældreeksperten til Daily Mail.

Hun er ikke den eneste ekspert, der finder det uansvarligt, at David og Victoria Beckham ikke tager sutten fra Harper. Også forældreeksperten Sue Atkins har sine bekymringer.

- Hvis et barn bruger sut for længe, kan det være uhyre svært at få dem vænnet af med at bruge sut. Harper løber rundt og ser ud til at hygge sig. Hun har slet ikke brug for en sut. Men det er en nem løsning for forældrene, hvis de giver barnet en sut, for så holder barnet mund og er stille. Det er faktisk det samme som at give dem en iPad, siger Sue Atkins til Daily Mail.

Hvad mener du? Bør Beckham-parret tage sutten fra deres datter? Deltag i debatten på SE og HØRs Facebook-side.

 

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close