Hollywood19. november 2015

Så er det officielt: Beckham er årets mest sexede mand

Ugebladet People har kåret årets mest sexede mand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02236089.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELELES/SE og HØR: Årets mest sexede mand 2015 ER fundet.

Og vinderen er selveste David Beckham. Det er det amerikanske ugeblad, People, der gennem de sidste 30 år har kåret 'sexiest man alive'.

- Det er en stor ære, og jeg er meget glad for at tage i mod prisen, siger Beckham til People.

Ugebladet er det største kulørte i USA med et oplag på 3.500.000 solgte eksemplarer hver uge. Siden 1985 har People årligt kåret verdens mest sexede mand. Noget mange i starten mente var ret kontroversielt, i det man ikke rigtig anså mænd som sex-symboler i begyndelsen af 1980erne.

Den første vinder af titlen var Mel Gibson i vinteren 1985, og siden har det primært været skuespillere, der er løbet med æren. De eneste tre undtagelser er John F. Kennedy Jr., Adam Levine samt David Beckham.

At Beckham er sexet kommer dog ikke rigtig bag på nogen. Den 40-årige britiske fodboldkomet har i små tyve år været indbegrebet af lækker mand, og han er blevet betalt millioner og atter millioner for at være reklamesølje for superbrands i hele verden.

I 1994 blev begrebet 'metroseksuel' opfundet, og mange har altid ment, at Beckham også var essensen af dette: En heteroseksuel mand der går op i sit udseende uden at være homoseksuel.

null

Sponsoreret indhold