Hollywood 31. januar 2014

Batman-dragt giver panikanfald

Det kan være hårdt arbejde at være superhelt
Denne dragt ser ikke ubetinget rar ud, og det er den tilsyneladende heller ikke
Denne dragt ser ikke ubetinget rar ud, og det er den tilsyneladende heller ikke
Foto: All Over

Den tager to timer at tage på. Du skal have den på 14 timer om dagen i fem måneder.

Det er ikke en virkelig besværlig sweater uden knapper i den danske vinter, men derimod en dragt, der i alle henseender omdanner dig til Robocop - halvt menneske, halvt robot.Læs også: Batman sagsøger Batman. Bizart!

Og spørger man den amerikanske skuespiller Michael Keaton, så er der ikke noget at pive over for skuespilleren Joel Kinnaman, der hver dag måtte finde sig at svede fra morgen til aften under optagelserne til den kommende film om cyberbetjenten. Det fortæller han med et glimt i øjet til Fox News.

- Den tøsedrengedragt - den har klimaanlæg. Jeg kunne ikke foretage mig nogle af de ting (som Batman, red.), for jeg kunne ikke komme på toilettet med dragten på. De lukkede mig inde i den her tingest, og jeg begyndte helt ærligt at få panikanfald. Bogstaveligt talt panikanfald. Så jeg tænkte: "Jeg aner ikke, hvordan jeg klarer det her, mand. Jeg føler mig virkelig, virkelig bange", siger 62-årige Keaton.

Selv mener Joel Kinnaman nu nok, at han har været igennem en tilstrækkelig hård proces til at kunne beklage sig over dragtens vægt på godt 20 kilo. Det forklarer den aktuelle skuespiller ligeledes til Fox News.

- Efter 20 minutter udbrød jeg: "Jeg må ud af den her", siger Kinnaman.Se også: Ben Affleck: Jeg blev røvrendt

Michael Keaton spiller en rolle uden for dragten i den kommende Robocop-film. Her kan han opleves som chef for den onde organisation Omnicorp.

Newspaq

Sponsoreret indhold