Hollywood9. september 2009

Barack Obama: Undgå Facebook

Det er præsidentens bedste råd, hvis du går efter at overtage hans job
Lad være med at lægge dine drukbilleder på Facebook – det kan ødelægge dine karrieremuligheder, mener Barack Obama
Lad være med at lægge dine drukbilleder på Facebook – det kan ødelægge dine karrieremuligheder, mener Barack Obama
 Foto: All Over

Ifølge præsidenten for De Forenede Amerikanske Stater - også kaldet USA - er det egentlig nemt nok at få hans job. Du skal bare undgå Facebook.

Det var i alle tilfælde Barack Obamas bedste råd, da han forleden mødte en flok teenagerskolebørn, der spurgte ham, hvad de skulle gøre, hvis de ville være præsident.

- Altså, lad mig give jer nogle helt praktiske råd. For det første vil jeg have, at alle her skal være forsigtige med, hvad de lægger på Facebook, for i YouTube-alderen vil alt, hvad man har lavet, blive gravet frem igen senere i ens liv, sagde Obama.

- Og når man er ung, begår man fejl, og man foretager sig dumme ting. Og jeg har hørt fra mange unge mennesker, der har lagt ting på Facebook, og pludselig skal de hen og søge en stilling, og så er der nogen, der har foretaget en søgning, fortsatte præsident Obama.

Præsidenten glemte lige at tilføje, at det naturligvis også kræver en hel del uddannelse at komme til tops.

Obama er uddannet i statskundskab og international politik fra Columbia University, og efter universitetet arbejdede han med at forbedre forholdene i et fattigt kvarter i den sydlige del af Chicago. Efter 3 år i Chicago blev Obama optaget på jurastudiet på Harvard University, hvor han som den første mulat i magasinets historie var redaktør for det anerkendte Harvard Law Review.

Sponsoreret indhold